Taustaa Innovaatiosetelistä

2016 vuoden lopulla julkaistu uusi yritysten liiketoiminnan kasvua tukeva TEKESin myöntämä tuki – InnovaatioSeteli on osa hallituksen yrittäjyyspaketin toimenpiteistä. 2017 syksyllä myös Tampereen kaupunkiseutu (Tredea) on julkistanut setelin 4.9 – 17.9 ajalle haettavaksi.

Yrittäjyyspaketin toimenpiteillä pyritään tuomaan apuvälineitä ja edistämään yrittä-jyyttä. Tämän kokeilun kohderyhmänä ovat nimenomaan pienet ja keskisuuret jo vakiintunutta liiketoimintaa harjoittavat yrittäjät/yritykset. Hallituksen ohjelman tavoitteena on parantaa kehitysvaiheessa olevien yrittäjien toimintaedellytyksiä ja poistaa mahdollisia liiketoiminnan esteitä.

Myönnetyllä innovaatiosetelillä voi hankkia asiantuntijapalveluja kolmannelta osapuo-lelta erilaiseen innovaatiotoimintaan. Palveluntarjoajan osaamisen ja asiantuntemuksen tulee olla sellaista, jota tuen saajalla ei löydy omasta takaa.

Innovaatiosetelin hakuprosessi

PrimeSoft Consulting Oy auttaa sinua hakemaan ja perustelemaan hakuprosessin. PrimeSoft Consulting Oy kuuluu digitalisaatio-by-ekinnovaatiopalveluiden tarjoajiin. PrimeSoft Consultingin erityisosaaminen on liiketoiminnan automatisoinnissa ja yrityk-sen digitalisaatiosuunnitelmien tekemisessä. PrimeSoft Consultingin tarkoituksena on auttaa kumppaniyrityksiä tehostamaan liiketoimintaansa erilaisten digitaalisten ratkaisujen avulla.

 

Lisätietoja:

Matti Rantala (0400 411451, matti.rantala@primesoft.fi) tai

TEKES: Tekes Innovaatioseteli

TREDEKA: Tredea Innovaatioseteli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s