Tilitoimisto PrimeLaskenta on tilitoimisto, jolla on monipuolinen tausta ja vankka osaaminen taloushallinnon alalta. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi palvelut koko yrityksen elinkaaren aikana: konsultointia päivittäisistä asioista aina vaikeimpiin veroasioihin, fuusioihin, diffuusioihin tai vaikkapa yrityksesi IT-asioihin. Asiakkaamme käyttävät tilitoimistonsa kanssa samaa, tehtävien tehokkaan jakamisen mahdollistavaa ja tarkoitukseen suunniteltua uuden sukupolven sähköistä taloushallintopalvelua – näin saadaan minimoitua päällekkäinen työ. Tässä säästyy sekä yrityksen että tilitoimiston aikaa ja kustannuksia.

Enemmän kuin tilitoimisto – Oikea kumppani

Konkreettisen lisäarvon tuottaminen on toimintamme keskiössä ja tavoitteemme on aina löytää asiakkaille lakisääteisen kirjanpidon lisäksi reilusti hyötyjä. Pelkästään tehokkuutta saavutetaan sähköisen toimintamallimme johdosta, ja se mahdollistaa kokonaisvaltaisen talouden seurannan. Ajankohtainen taloushallinto antaa vahvan pohjan ja ymmärryksen paremmille päätöksille. Voimme auttaa esimerkiksi johdon laskentatoimen kehittämisessä, sekä miettiä, mitkä ovat ne tunnusluvut, joita yrityksen kannattaa seurata.

Palveluihimme kuuluu myös apu muihin talouteen ja hallintoon liittyvissä asioissa, kuten verotus, yritysjärjestelyt, rahoitus, IT- , TEKES- sekä muut tukiprojektit. Palkkahallinnon erityiskysymyksien käsittely on meille arkipäivää. Yhteistyökumppaniverkostomme kattaa laajasti eri alojen päteviä osaajia, jotka tunnemme ja joita voimme suositella.

Tarjoamme pienille ja keskisuurille yrityksille nykyaikaiset järjestelmät ammattitaidolla ja kilpailukykyisin hinnoin!

Laita tästä yhteydenottopyyntö – ollaan yhteydessä, kerromme mielellämme lisää!