Referenssiasiakkaitamme. Klikkaa logoa ja pääset yritysten kotisivuille.

Cafe Mellsten       Cafe Otsolahti

Cafe Mellsten ja Otsolahti. Ihanat ja kodikkaat ravintolat merenrannalla Haukilahdessa ja Tapiolassa. Cafe Mellstenin pizzataikina ja herkullinen tomaattikastike valmistetaan italialaisen ystävän, pizzamestari Lionel Costanzon reseptillä. Käytämme aina tuoreita raaka-aineita ja suussasulava juustoraasteemme on 100% mozzarellaa. Delizioso!

 

Kokkipuoti

Kokkipuoti edustaa keittiötarvikkeiden korkeaa laatua huolella valikoidulla ja tarkoituksenmukaisella tuotetarjonnalla ja hyvällä palvelulla.

 

Flow LKV Oy. Kiinteistönvälitystä Keski-Suomessa ja Etelä-Suomessa, ammattitaidolla ja luotettavasti. 

 

Parrilla Espanola

Parrilla Espanola teksti

Helsingin vanhin espanjalainen ravintola, Ravintola Parrilla Española, on tarjonnut espanjalaisia makuelämyksiä jo 40 vuoden ajan.

 

Annele

Beautiful earrings, rings and necklaces. Solely inspired by Iina Annele's homeland Finland, each Annele piece is designed with the intention to pull from the Finnish landscapes, fruits, nature & natural phenomena.

 

MARK

Tervetuloa kanssamme matkalle kohti parempaa markkinointia! Tuotamme Suomen parhaiden johdolla asiantuntijawebinaareja, joiden avulla vahvistat osaamistasi, opit uutta ja ymmärrät markkinointia kokonaisvaltaisesti. MARK Suomen Markkinointiliitto Ry.

  

 Ribis

Grilli Ribiksen klassikkopihvit ja leikkeet ovat ravinneet nälkäisiä asiakkaita jo 50 vuoden ajan. Päivittäin vaihtuva maukas lounas takaa sen, että ulos ei tarvitse lähteä nälkäisenä tai pettyneenä - sen tietävät niin duunarit, kiekkotähdet kuin huippukokitkin.

 

Janinas

Janina's Beauty Spa tarjoaa kauneus- ja hyvinvointipalvelut aurinkoisella asiakaspalvelulla, ammattitaidolla ja kauniilla sijainnilla merellisissä maisemissa. Tervetuloa nauttimaan rentouttavaan ja tunnelmalliseen hoitolaamme, Helsingin Kalasatamaan.