Yrityksestämme

Yhtiömme historia alkaa vuodesta 2004, jolloin pitkään tilitoimisto- ja IT-alalla toimineet Matti Rantala ja Erja Hipari-Rantala perustivat yhtiön.

Vuosien vieriessä ja tilanteiden muuttuessa yhtiön toiminnan painopisteet ovat eläneet. Vuodesta 2015 alkaen yhtiö on keskittynyt erilaisten yritysten liiketoiminnan prosessien konsultointiin ja erityisesti tilitoimistojen auttamiseen niiden siirtyessä yhä enemmän kohti sähköistä taloushallintoa ja asiakkailleen maksimoidun lisäarvon kuukausittaiseen tuottamiseen.

Niin teet kuin opetat – yhtiömme on kehittänyt tilitoimistoille useita toimintamalleja ja näistä yhtä se nyt myös itse noudattaa. PrimeLaskenta pyrkii olemaan täysin sähköinen tilitoimisto, joka keskittyy asiakkaasta huolehtimiseen ja jättää rutiinit automaation hoidettavaksi. Meille on tärkeää, että asiakas saa meiltä ”oikeaa lisähyötyä” työstämme – emme suostu toimittamaan vain ”kirjanpitoa verottajaa varten”.  Tarjoamme asiakkaillemme myös yhteiskäyttöiset talousjärjestelmät ja muut liiketoiminnan kannalta tärkeät välineet.

Lue lisää Fennoan artikkelista!

Laita tästä yhteydenottopyyntö – ollaan yhteydessä, kerromme mielellämme lisää!