Taloushallinnon palvelut

Asiakkaamme käyttävät tilitoimistonsa kanssa samaa, tehtävien tehokkaan jakamisen mahdollistavaa ja tarkoitukseen suunniteltua uuden sukupolven sähköistä taloushallintopalvelua – näin saamme minimoitua päällekkäisen työn ja yrityksesi hallinnon hoitamiseen ja papereiden pyörittämiseen käytetyn ajan. Sähköinen taloushallinto tarjoamat palvelut ovat reaaliaikaisesti aina käytettävissäsi ajasta ja paikasta riippumatta.

 Enemmän kuin tilitoimisto – liiketoimintasi sparraava kumppani

 Konkreettisen lisäarvon tuottaminen on toimintamme keskiössä ja tavoitteemme on aina löytää asiakkaille lakisääteisen kirjanpidon lisäksi reilusti hyötyjä. Tehokkuutta saavutetaan sähköisen toimintamallimme johdosta, ja se mahdollistaa kokonaisvaltaisen talouden seurannan. Ajankohtainen taloushallinto antaa vahvan pohjan ja ymmärryksen paremmille päätöksille. Voimme auttaa esimerkiksi johdon laskentatoimen kehittämisessä, sekä miettiä, mitkä ovat ne tunnusluvut, joita yrityksen kannattaa seurata.

 Palveluihimme kuuluu myös apu muihin talouteen ja hallintoon liittyvissä asioissa, kuten verotus, yritysjärjestelyt, rahoitus, IT-, TEKES- sekä muut tukiprojektit. Palkkahallinnon erityiskysymyksien käsittely on meille arkipäivää. Yhteistyökumppaniverkostomme kattaa laajasti eri alojen päteviä osaajia, joiden kanssa teemme yhteistyötä ja joita voimme suositella.

Tarjoamme pienille ja keskisuurille yrityksille nykyaikaiset järjestelmät ammattitaidolla ja kilpailukykyisin hinnoin!

Ota yhteyttä, niin jutellaan, miten voisimme auttaa juuri sinun yritystäsi!